Predaj majetku v kontexte dane z príjmov - Mäsiarová, Terézia
Prevod nehnuteľností podlieha dani z príjmu podľa zákona č. 286/1992 Zb. o dani z príjmu. Hľadisko časového horizontu oslobodenia od dane z príjmu pri predaji nehnuteľností (obdobie 2, resp. 5 rokov). Daňové úniky. Predaj nehnuteľnosti ako predmet podnikania.