Zdanenie jednotlivých foriem nadobudnutia nehnuteľností - Mäsiarová, Terézia
Vysvetlenie zákona č. 286/1992 Zb. o dani z príjmu v znení neskorších predpisov. Príjmy z predaja nehnuteľností si musia daňovníci priznať v daňovom priznaní. Zohľadnenie výdavkov vynaložených na dosiahnutie príjmu z nehnuteľností. Nadobudnutie nehnuteľností výmenou, kúpnou zmluvou, dedením, darovaním a spôsoby jeho zdaňovania.