Zmluva medzi Slovenskou republikou a Maďarskou republikou
Úplné znenie Zmluvy medzi Slovenskou republikou a Maďarskou republikou o zamedzení dvojakého zdanenia a zabránení daňovému úniku v odbore daní z príjmov a z majetku.