Adresár bánk a pobočiek zahraničných bánk v SR k 1.9.1996
Adresár bánk a pobočiek zahraničných bánk v SR. Zastúpenia zahraničných bánk v SR. Asociácie v peňažnom sektore SR. Účelové organizácie v bankovom sektore SR. Burzy s cennými papiermi v SR. Výber ostatných spoločností s majetkovou účasťou komerčných bánk v SR.