Banka Slovakia v kontexte projektu - Medveď, Jozef
Projekt budovania regionálneho finančného centra v súmestí Banská Bystrica - Zvolen. Úsilie o založenie Banky Slovakia, a.s., ktorá by mala prispieť k rozvoju malého a stredného podnikania. Založenie a registrácia banky na obchodnom súde v r. 1995.