Elektronické bankové služby - Kováčik, Ľ.
Rozhovor s Ľ. Kováčikom, riaditeľom odboru bankových služieb ČSOB, a.s., zahraničnej pobočky na Slovensku o elektronickom bankovníctve. Výhody platobných kariet. Spolupráca ČSOB s ostatnými bankami v oblasti platobných kariet a domáceho zúčtovania transakcií. Zavádzanie platobných terminálov v obchodnej sieti. Elektronická výmena dát (EDI). Kvalita služieb v ČSOB.