Management kvality v bankovnictví. 2 - Schuster, L.
Overovanie a meranie kvality bankových služieb. Nástroje merania (hodnotenia) kvality: metóda testovacieho obchodu (obchodného jednania), metóda SERVQUAL, analýza sťažností, metóda rozhodujúcej udalosti (Critical Incident Technique), diagramy problémov, strategické mapy, barometer spokojnosti. Výpočet nákladov na kvalitu. Význam noriem ISO pre manažment kvality.