O čem diskutuje světové fórum bankovních supervizorů? - Mašindová, V.
V dňoch 10.-15.6.1996 sa konala v Stockholme 9. konferencia predstaviteľov bankových dohľadov a centrálnych bánk zo 138 krajín sveta. Jednanie bolo zamerané na 2 témy: "Bankový dohľad nad dcérskymi spoločnosťami a pobočkami pôsobiacimi v zahraničí" (téma rozpracovaná v príspevku) a "Kvalitný dohľad a domáce systémy bankového dohľadu".