Reformy bankových systémov v transformujúcich sa ekonomikách - Fabová, Ľudmila
Súčasťou transformačných procesov krajín strednej a východnej Európy je aj reforma bankového sektora. Transformácia jednostupňového bankového systému na dvojstupňový (centrálna banka a obchodné banky). Vznik konkurenčných vzťahov. Bankové sektory v transformujúcich sa ekonomikách - Bulharsko, Rumunsko, Maďarsko, ČR a SR.