Sporenie na T-konte Príloha - Pumová, A.
Nová forma sporenia Komerčnej banky, a.s. Bratislava. Výhody sporenia na T-konte. Sankcie pri nedodržaní termínu výpovednej lehoty. Minimálny zostatok úročený bankou. Úrokové sadzby pre T-konto k 12.9.1996.