Zaručený výnos z vkladov Viete, akým spôsobom úročí banka vaše úspory na vkladnej knižke? - Kubrický, V.
Formy sporenia a úročenia úspor. Výnosy z vkladov v peňažných ústavoch. Jednoduché úročenie. Zložené úrokovanie.