Francúzska republika História a súčasnosť francúzskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Francúzskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny. Motívy francúzskych bankoviek. Prekluzívne bankovky.