Měnová politika a měnový kurz - Jonáš, Jiří
Cieľ menovej politiky ČNB - udržanie stability národnej meny. Vývoj peňažnej zásoby a inflácie. Prílev kapitálu a rast peňažnej zásoby. Prílev kapitálu a menový kurz. Dva scenáre budúceho vývoja: vývoj k rovnováhe, krízový vývoj. Dôsledky pre hospodársku politiku.