Stanovenie kurzu slovenskej koruny Príloha - Kubrický, V.
Určenie kurzu slovenskej koruny vo voľne vymeniteľných menách metódou menového koša. Závislosť fluktuačného pasíva od viacerých faktorov. Kurzové rozpätie pre komerčné banky.