Španielske kráľovstvo História a súčasnosť španielskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Španielskeho kráľovstva: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história, história meny, motívy španielskych bankoviek.