Dlhopisy FNM Kúpa a predaj dlhopisu FNM SR na trhu RM-S
Kúpa a predaj dlhopisu FNM SR na trhu RM-S. Dlhopis fondu, jeho hodnota a lehota splatnosti. Služby RM-S na dlhopis fondu. Evidencia osôb oprávnených dlhopis predať. Konanie na trhu RM-S prostredníctvom zástupcov. Obchodovanie s dlhopisom fondu. Pokyny na trhu. Dedenie dlhopisu fondu a jeho prechod na dediča. Ceny služieb. Rozhodnutie RM-S o poskytovaní služieb pre dlhopis FNM SR.