Dlhopisy FNM a daň z príjmov fyzických osôb - Piršelová, Dagmar
Analýza zdaňovania príjmov z predaja dlhopisov FNM podľa zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Príjem získaný nadobudnutím dlhopisu nie je predmetom dane z príjmov fyzických osôb. Príjem z predaja dlhopisu a príjem z výnosu z dlhopisu sú zdaniteľné.