Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Hospodárske ukazovatele Žiarskej hlinikárne ZSNP za r. 1994 a 1995. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP Bratislava. Devízové trhy. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Investície a privatizácia - rozvoj obchodu a služieb v SR. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity v SR - návrh burzového poriadku pre obchodovanie so pšenicou na Bratislavskej medzinárodnej komoditnej burze využitím registrovaných burzových skladov. Komodity na svetových trhoch: ropa a ropné produkty. Databanka.