Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP Bratislava. Jún 1996 na BCPB a v RM-Systéme Slovakia. Devízové trhy. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, ropa a ropné produkty, zlato, striebro, obilniny. Databanka.