Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCP Bratislava, RM-Systém Slovakia, SCP Bratislava. Peňažné trhy: Koniec prvého obdobia plnenia zvýšených povinných minimálnych rezerv nepriniesol rozkolísanie cien depozít. Banky. Devízové trhy. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: zlato, striebro, farebné kovy, ropa a ropné produkty, pšenica. Databanka.