Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: SCP Bratislava, BCPB, RM-Systém Slovakia. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Devízové trhy. Investície a privatizácia. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, ropa a ropné produkty. Databanka.