Konvertibilní a opční dluhopisy - Musílek, Petr
Konvertibilné a opčné dlhopisy patria na trhoch dlhopisov medzi zvláštny typ inovácií. Konvertibilné dlhopisy a ich charakteristika. Ohodnocovanie konvertibilných dlhopisov (na príklade dlhopisu Chicago CB). Opčné dlhopisy a ich charakteristika. Ohodnocovanie opčných dlhopisov (na príklade opčného dlhopisu Motor Evanston).