Kúpa a predaj dlhopisu FNM SR na trhu RM-Systém Slovakia, a.s.
Informačná príručka. Informácie, ktoré sú potrebné pri predaji a kúpe dlhopisu FNM SR. Dlhopis fondu, jeho hodnota a lehota splatnosti. Služby RM-S pre dlhopis fondu. Konanie na trhu prostredníctvom zástupcov. Obchodovanie s dlhopisom. Pokyny na trhu. Vzory podaní pokynov. Zoznam obchodných miest RM-Systém Slovakia.