Obchodníci s cennými papiermi Príloha
Formy zastúpenia vykonávaného obchodníkmi s cennými papiermi. Prevod cenných papierov. Udelenie plnenej moci. Uzatvorenie mandátnej zmluvy. Obchodníci s cennými papiermi, ktorí uzatvorili zmluvu s FNM SR.