Osobné akcionárske plány Príloha - Baláž, Vladimír
Finančné produkty na britskom trhu. Osobné akcionárske plány (PEP) a investície. Príjmy z kapitálových výnosov. Štruktúra investícií PEP. Mesačné nákupy podielových listov.