Trhový poriadok pre dlhopis Fondu národného majetku SR
Trhový poriadok pre dlhopis FNM SR, ktorý schválilo MF SR 8.7.1996, upravuje, akým spôsobom sa bude prostredníctvom organizátora mimoburzového trhu RM-Systém Slovakia obchodovať s dlhopisom fondu. Organizačné usporiadanie RM-S. Zákazníci RM-S. Cenné papiere na trhu RM-S. Poskytovanie služieb RM-S. Obchodný list a iné spôsoby podávania pokynov. Ceny služieb RM-S.