Výpočet likvidity aktiva obchodovaného v periodické aukci BCPP. 2 - Brada, J.
Pokračovanie článku z č. 12/95. Kvantifikácia likvidity portfólia zloženého z cenných papierov obchodovaných na centrálnom trhu BCPP. Operácie "sell short" (predaj nakrátko). Problematika diferencovateľnosti funkcií likvidity portfólia.