Vývoj derivátových burz v zemích střední a východní Evropy - Jílek, Josef
Konferencia venovaná derivátovým burzám strednej a východnej Európy sa konala 25.6.1996 v Budapešti. Poznatky z Budapest Stock Exchange. Prehľad kontraktov a inovačný program na relatívne vyspelej rakúskej termínovej a opčnej burze ÖTOB.