Zaostávame za trhmi Poľska, Maďarska a Česka Príloha - Horváth, Martin
Likvidita na slovenskom kapitálovom trhu. Likvidita cenných papierov. Posudzovanie likvidity na základe veľkosti rozpätia. Možnosti zlepšenia situácie na slovenskom kapitálovom trhu. Kategorizácia emisií, ochrana investorov a ich priama motivácia. Príčiny nízkej likvidity a faktory, ktoré ju ovplyvňujú.