Austrálie Podmínky pro obchod a podnikání - Revaj, Libor
Súčasný stav austrálskej ekonomiky. Vnútorná politika krajiny. Zahraničný obchod a regulácia zahraničného obchodu. Vzťahy Austrálie a ČR. Podmienky pre podnikanie a investovanie v Austrálii. Možnosti uplatnenia českých firiem na austrálskom trhu. Daňový systém. Dôležité inštitúcie a zdroje informácií v Austrálii a v ČR.