Co očekává OECD v letošním a příštím roce? - Stařík, J.
Economic Outlook OECD - predbežné hodnotenie hospodárskeho vývoja členských krajín OECD v r. 1995 a prognózy vývoja na r. 1996 a 1997. Základné ekonomické ukazovatele zostávajú vcelku priaznivé. Tempo rastu HDP, svetový obchod. Štúdia OECD venuje pozornosť aj hosp. vývoju niektorých nečlenských krajín - Čína, krajiny Ďalekého východu, krajiny Latinskej Ameriky, niektoré krajiny SVE, Rusko. Údaje o miere inflácie krajín G-7. Údaje o nezamestnanosti.