Estónsko: Razantný prechod k trhovej ekonomike sa odzrkadľuje na hospodárskom raste - Grossmann, M.
Rýchly rozvoj trhového hospodárstva v Estónsku. Hlavné ekonomické ukazovatele Estónska v r. 1994 a 1995. 90-percentná privatizácia. Investície zo zahraničia. Poľnohospodárstvo. Významné priemyselné odvetvia.