Izrael Podmínky pro obchod a podnikání - Livoncová, Ľ.
Hospodárska situácia krajiny - inflácia, nezamestnanosť, nerastné zdroje, priemysel, poľnohospodárstvo, stavebníctvo, služby. Financie, mena, bankový systém. Politický vývoj krajiny. Zahraničný obchod. Vzťahy Izraela a ČR. Perspektívy pre české podniky.