Kórejská republika - Južná Kórea - Štrba, M.
Charakteristika Kórejskej republiky z hospodárskeho hľadiska. Hlavné odvetvia národného hospodárstva. Doprava. Hrubý domáci produkt, financie, investície. Štruktúra zahraničného obchodu. Dovozný a vývozný režim. Obchodné a ekonomické vzťahy medzi Kóreou a Slovenskom v r. 1993-1995. Praktické informácie.