Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR Príloha Hospodárskych novín
Ukazovatele hospodárskeho vývoja SR za roky 1995-1996 v jednotlivých mesiacoch. Hrubý domáci produkt. Ceny. Trh práce. Vnútorný obchod - výkonnosti. Zahraničný obchod. Štátny rozpočet. Finančné ukazovatele.