Niektoré súvislosti sociálno-ekonomického vývoja v ČR Príloha Hospodárskych novín
Ekonomický a sociálny vývoj v ČR v roku 1995 a 1996. Komentované jednotlivé hospodárske ukazovatele. Predpokladaný vývoj hospodárstva v roku 1996. Ukazovatele hospodárskeho vývoja ČR. Vývoj devízových kurzov. Vývoj miezd. Vývoj spotrebiteľských cien. Vývoj výrobných cien priemyslu.