O aktuálnom vývoji hospodárstva USA Príloha Hospodárskych novín
Prioritná funkcia USA na svetový hospodársky vývoj. Situácia v hospodárstve USA v I. štvrťroku 1996. Prírastok HDP. Zvýšenie priemyselnej výroby. Miera nezamestnanosti. Miera inflácie. Prognózy rastu HDP.