Potrebuje revíziu švajčiarsky recept na prosperitu? - Janoška, J.
Analýza hospodárskeho vývoja švajčiarskeho hospodárstva. Základné makroekonomické ukazovatele. Vzťahy Švajčiarska s Európskou úniou a vplyv euromeny na ekonomiku. Rozpoltenosť verejného života. Problémy tradičných výrobných odvetví. Situácia v priemysle turistického ruchu. Finančný sektor a bankovníctvo, poisťovníctvo. Akciový trh vo Švajčiarsku.