Quarterly Economic and Fiscal Bulletin of the Czech Republic. 7 First Quarter, 1996
Vývoj hospodárstva v ČR za prvý štvrťrok 1996: hrubý domáci produkt, ceny, nezamestnanosť, platobná bilancia. Vývoj štátneho a miestnych rozpočtov. Verejný a štátny dlh. Makroekonomické ukazovatele - tabuľky.