Ruská federace Podmínky pro obchod a podnikání - Kubizňák, Ladislav
Hospodárska situácia krajiny. Štátny rozpočet Ruskej federácie (RF) na r. 1996. Politický systém. Finančná a menová politika, bankovníctvo. Zahraničný obchod. Vzťahy RF a ČR. Prekážky zahraničného obchodu. Zahraničné investície. Daňový systém. Dokončenie v budúcom čísle.