Ruská federace - Kubizňák, Ladislav
Dokonč. z čísla 30/96. Mzdy, ceny a životná úroveň. Pracovné sily. Obchodné prognózy. Trhové komodity - spotrebný tovar, elektrárenské systémy, zariadenia na kontrolu znečistenia, lietadlá a súčiastky, zariadenia pre ťažbu plynu a ropy, osobné počítače a periférne zariadenia, telekomunikačné zariadenia, odevy, lekárske zariadenia, zariadenia na spracovanie a balenie potravín, lesné a drevospracujúce zariadenia, informačné služby, zariadenia pre kancelárie, stavebné materiály, architektonické, projekčné a stavebné služby. Doprava, spoje.