Privatizácia v Bulharsku Príloha - Malík, T.
Kupónová privatizácia v Bulharsku. Podnikanie s investičnými kupónmi. Práva investičných fondov. Fázy zakladania fondov, registrácia a získanie licencie. Práva fyzických a právnických osôb zúčastnených kapitálovej privatizácie.