Finské zemědělství a jeho integrace do společné zemědělské politiky - Rosochatecká, Eva
Špecifické podmienky pre fínsku poľnohospodársku výrobu. Fínske poľnohospodárstvo je založené na rodinných farmách. Integrácia poľnohospodárstva do spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ.