Trh zemědělských plodin Zpráva OECD, výhled do roku 2000
Hlavné závery z najnovšej prognózy OECD pre vývoj trhu poľnohospodárskych plodín do r. 2000. Situácia s obilninami - vývoj cien, rastúci dopyt z rozvojových krajín. Subvencie, dotácie a reforma agrárnej politiky. Situácia s mäsom. Závery Uruguajského kola týkajúce sa poľnohospodárskej politiky, trhu s poľnohospodárskymi produktami.