Dovolenka zdarma s hodinkami na ruke Doprajte si pocit nemyslieť na peniaze s Ruefa CS, zaplaťte si zájazd All inclusive - Krištofičová, Dagmar
Činnosť cestovnej kancelárie Ruefa CS, s.r.o., pobočky rakúskej cestovnej kancelárie Rueffa Reisen AG. Predaj zahraničných zájazdov. All inclusive zájazdy.