Cena je kľúčovou kategóriou trhu - Oláh, Michal
Kľúčová úloha cien v trhovom hospodárstve. Tvorba optimálnych cien. Tvorba trhovej ceny. Náklady obstarania a zisk ako východisko pri stanovení výšky cien. Oprávnené náklady. Primeraný zisk. Vplyv cien a nákladov na prosperitu podnikania.