Vývoj cien svetových komodít na burzách v mesiaci júl Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Prehľad o vývoji najdôležitejších komodít na Londýnskej komoditnej burze. Analýza obsahuje najdôležitejšie poznatky o dianí u najvýznamnejších producentov, ktorá by mala pomôcť obchodníkom a vývozcom pri orientácii na svetových trhoch. Priemerné ceny hovädzieho dobytka a ošípaných. Ceny sójových bôbov a pšenice.