Vývoj základných kovov v júli na Londýnskej burze kovov Príloha Hospodárskych novín - Zoller, Alexander
Vývoj cien vybratých kovov na Londýnskej burze kovov v mesiaci júl 1996. Analýza obsahuje najdôležitejšie poznatky, ktoré môžu pomôcť obchodníkom a vývozcom pri orientácii na svetových trhoch. Ceny medi, hliníka, zinku, niklu, olova a cínu.