Prečo toľko obáv okolo nových právnych predpisov v oblasti cien? - Oláh, Michal
Odôvodnenie nevyhnutnosti regulácie cien podľa zákona NR SR č. 18/1996 Z.z. o cenách a nadväzujúcich predpisov. Vysvetlenie súvislostí zákona ako reakcia na negatívny ohlas. Regulácia cien v SR má zanedbateľný rozsah a zamedzuje nežiaduci cenový vývoj. Obsah regulácie cien. Cenové orgány.