Regulácia cien na Slovensku a nový zákon o cenách - Holková, Vieroslava
Štátna regulácia cien na Slovensku spočíva v priamom určovaní, obmedzovaní alebo usmerňovaní cien štátom. Ekonomická metóda regulácie cien. Administratívna metóda regulácie cien. Nový zákon NR SR č. 18/1996 Z.z. o cenách. Právny postih podnikateľských subjektov za neprimerané ceny.